11:00

Melleruds IF

Referat: IFK Åmål P03-04 - Melleruds IF

Seriepremiär
Hemmapremiär mot Mellerud i ett strålande Aprilväder,IFK började med ett strålande passningsspel i första 25 minuters perioden,och dominerade matchen fullständigt.Mellerud pressades tillbaka och IFK tog ledningen genom ett fint distansskott upp i krysset av Khaled.IFk ägde som sagt hela första perioden men Mellerud kunde kvittera efter en omställning,och denna slutade 1-1.IFK:s fina spel fortsatte i andra och Hassan gjorde 2-1 efter slarv i Mellerudsförsvaret.
Mellerud tog över mer och mer,kvitterade och tog senare ledningen på straff,efter andra var ställningen 2-3.
I tredje hade IFK fortsatt svårt med Melleruds fina spel,och en del storväxda spelare,i andra halvan när IFK flyttade upp spelare kunde Mellerud utöka sin ledning vid flera omställningar,så matchen slutade 2-6,lite missvisande med tanke på IFK:s övertag i stort sett halva matchen.En bra match av alla utespelare och mycket beröm till båda målvakterna som gjorde en kanonmatch med flera fina räddningar.Nästa gång kan vi förhoppningsvis slå Mellerud!